El 8è Torneig Mini Masculí CB Vilassar de Dalt pel Joventut de Badalona (15/04/2009, 09:35)

El 8è Torneig Mini Masculí CB Vilassar de Dalt de Setmana Santa disputat els passats dies 10, 11 i 12 d'abril va finalitzar amb el Joventut de Badalona com a campió.

El torneig, que va ser tot un èxit amb la participació d'un total de 13 equips, va comptar amb una alt nivell de joc i on l'esportivitat va ser excel·lent durant tota la competició. A la final, els verd-i-negres van superar al JAC Sants per un ajustat 65-61 mentre que la tercera posició va ser per l'UB Sant Adrià.

Quadre de guanyadors individuals:
- Millor jugador del Torneig: Roger Renau (JAC Sants)
- Guanyador Concurs Esmaixades: Adam Idrisa (Avantmedic Lleida)
- Guanyadors Two Ball: Carles Duran i Sergi Jiménez (CB Prat)
- Guanyador Super KO: Carles Duran (CB Prat)
- Equip Fair Play: CB Vilassar de Dalt "B"

A l'acte final de la competició, el CB Vilassar de Dalt va fer un homenatge als membres de la Selecció Catalana Mini Masculina que van aconseguir la medalla de plata al Campionat d'Espanya de Minibàsquet 2009. Al torneig van participar cinc jugadors: Roger Renau (Jac Sants), Carles López, Albert Ruiz i Roger Carreras (Joventut Badalona) i Gerard Blat (CB Vilassar de Dalt). A més també van fer acte de presència a la cloenda del torneig, els jugadors del Cornellà, Javier Balastegui, Carlos Malagon i Albert Real així com també del Vicepresident de la Federació Catalana de Basquetbol, Sr. Lluis Cortés.

Trobareu més informació a www.cbvilassardedalt.net.

Veure RESULTATS i CLASSIFICACIÓ

Tornar a la pàgina principal